alexx11
Moderator
Antal inlägg: 264

Goddag kära GU, det gjorde ont i går att se denna match, jag tycket att vi var minst lika bra som gnaget men hade den lilla oturen med oss som vanligt, det verkar som om den lilla oturen nu har förföljt oss i flera matcher, men jag hoppas att det vänder snart.

Hur vår ”bästa” domare kan missa denna hands är mig helt främmande, men dömer hörna till oss, då borde han ha sett var bollen tagit. Sedan så får man säga vad man vill men 1 poäng är bättre än noll i detta läge i alla fall.

Det är även otroligt att denna stins vinkade av Djurdic för offside när man inte ens på reprisen kunde klargöra om det var offside eller inte, utan att det var en fot som skulle vart det avgörande momentet.

Är så jävla trött nu på att 1 2 matcher i rad har domarna tagit segern i från oss pga att det verkar vara lättare att se till att Bajen torskar än att döma regelrätt.

Skit samma, nu närmar det sig GUlaschkväll hos herr alexx11, jag kommer återkomma med ett antal datum så får vi se hur det passar er mina herrar och damer.

SKÅL !!!