BäS
Deltagare
Antal inlägg: 1518

Usch ja, gårdagen… fattar inte vad det är som låser sig. Vi har boll och så, men inget händer. Ungefär så som lag spelat mot oss tidigare under säsongen. Inget händer i straffområdet, noll, zero, nada… inte ett disktinkt skott, lite fjösande och chansskott. Helt ofarligt. Är det alltid någon annan som ska göra det? Nej, jag tror inte det även om det märktes rätt tydligt att Niko inte var med. Tyckte det var dålig rörelse i straffområdet som att det står och väntar på att en guldklimp bara ska landa, det gör den inte bara så där. Såg en stickare av Junior sent i andra annars var det bara spela runt, det var inte så att chanserna inte fanns, men antingen så såg man inte eller så är det så inrutat att spela ut på kanten för inlägg.
Skit var det med det och så blev det.
Vet inte hur vi ska klå nästa sopgäng gbg på måndag… de kan ställa sig och bara vänta ut oss och gå på kontring, det är det enda de är kapabla till.

Missar dessutom dammatchen på lördag då det tydligen ska vara någon släktgrej… den där vanliga jordbundna släkten, inte den grönvita.