BäS
Deltagare
Antal inlägg: 1518

Jag försökte nollställa mig inför själva avtackningen, hörde från några håll innan att tifot skulle bli speciellt, inte bara för att det var speciellt utan grandiost liksom. Och det blev det ju, själva avtackningen blev i och med min nollställning mycket bra och värdigt en trotjänare och legend. Fint av klubben att visa det med att ”pensionera” 10:a i 10 år. Det har jag faktiskt inte hört någon göra tidigare i fotbollen. Rätt att inte måla in sig i ett hörn och begränsa till 10 år. Ska bli intressant att se vem som kommer att dra på sig den 2029. Jävligt snyggt med nedsläckningen också så fokus hamnade rätt.
Mycket nerver hos oss vanliga runt matchen och resultatet och det gör ju alltid att det blir lite dämpat från läktarhåll, men att det när det är klart brakar löst desto mer.
Nu ska vi väl klä av öfk bara, sen får man lägga en butget på kluriga resor till obskyra länder och ännu obskyrare hålor och arenor. Har aldrig varit i Vitryssland eller Ukraina… eller Litauen heller för den delen. Island vore ju skoj annars. Men nu svävar jag iväg… vi har 90+ minuter innan vi vet om vi är där. Tänk om det hänger på ellos… herrejävlar.