BäS
Deltagare
Antal inlägg: 1518

Den stora frågan för mig är -tradition- något som jag anser vara viktigt i en klubb med anor. Man kan bryta negativa eller dåliga traditioner på ett radikalt sätt eller långsammare. Är det då en dålig tradition att exponera profiler (spelare eller supportrar) med anknytning till den sport som exponeras? Ska det visas en innebandyspelare på hockeykortet. Ska vi ha röda kort eller blå? Ska vi ha inverterade bilder istället för original? Jag skulle t ex inte ha något emot att en avbild av Söderstadion/Kanalplan fanns på ett kort, men det skulle störa mig med Eriksdal eller Zinken på fotbollens kort. Det handlar om gränser som så ofta. Vad är det man vill säga? Att det finns 2 juniorer som spelar i Hammarby? I’m sorry, men hur mycket Maya än tränar och hur duktig hon än är så kommer det vara i damlaget hon spelar.
Är det exponeringen man är ute efter, att öka populäritet eller förutsättningar så är jag ungefär 100% säker på att det finns andra sätt att ändra detta på.
Som sagt, som de flesta här vet så har jag inget emot vare sig damidrott eller större exponering för detsamma, det finns en snedfördelning. Men jag anser att det är något som bör ske inom respektive sektion/avdelning/grupp/lag. Vill HIF FF öka exponeringen för damer/tjejer/flickor så bör de lyftas inom den ramen, tvinga inte mig (eller någon annan) till något jag inte själv vill, ge mig ett mervärde och jag kanske nappar på det. Vill man ändra på förutsättningarna så ser jag att ett mervärde är vad man ska satsa på. Bli säsongare i x antal föreningar och utöka dina fördelar som supporter för Hammarby, mer på den linjen. Att tvinga in folk i något tror jag inte på. Jag skulle inte uttryckt mig negativt om jag tex skulle få 200:- rabatt på herrkortet om jag även var säsongare i damerna, få en 5% högre rabatt på Intersport med flera kort. Bli ”VIP-medlem” om jag är med i 4 eller fler osv… bara grejen att bli omnämnd är många gånger tillräckligt för att utöka sitt engagemang (därmed plånboken). För det är ju stålarna man vill komma åt… mina stålar och dina stålar, eller…?