BäS
Deltagare
Antal inlägg: 1518

Mötte våran eldsjäl i dubbel bemärkelse igår efter mötet. Ett småtrevligt möte där det mesta var i linje med ”Se vad duktiga vi är”, föga förvånande, men det är lätt att vara ödmjuk i framgång såklart.
Nåväl, större delen av klubben är nu stationerade på Årsta. Det mesta verkar vara fixat inomhus, men en del kvar utomhus. Snackade lite med Kindlund innan mötet och det har inte varit en motorväg från planering till att kåken står där.
HTFF är igång igen, nu i lite annan setup… Tågordnigen för våra talanger har därmed fått ett steg till från akademi till HTFF till Frej till A-laget… U21-laget skrotas därmed till fördel för seriespel, moget beslut. Frej är en renodlad samarbetspartner idag. 5 spelare får vara signade hos dem och oss samtidigt. De kan alltså spela en match i Superettan på lördagen och en i Allsvenskan på söndagen. Dock, de är fortfarande en helt separat klubb, jo jo… det låter så ja. Vi kommer att styra dem var så säker. På gott och ont kanske.
Så nu ska vi alltså erövra norrort genom att ta över föreningar… så det kan bli.
Sen var det en massa dum statistik, lite ekonomi och en del annat dravel.

Desutom bad jag den där rödhåriga att bevista vårat fina forum och tillföra lite skojigheter.

JAg säger att det är slutet av januari nu, isen ligger på Mälaren och det är kallt och jävligt i största allmänhet, du brukar ju hr. Pinter vakna till liv med diverse svordomar om nederbörd och så… med andra ord dags att börja fundera på krysshelg, eller hur?