BäS
Deltagare
Antal inlägg: 1518

Förstummad, man vann Gilljams gamla grillor i Bajen Challenge. Kunde körts in sämre och de var med och gjorde baljorna på den onämnbara arenan i norrort. Inte utan att man känner en viss stolthet. Får invänta att VM är över så får det gärna vara en guldhjälte (igen) som överlämnar dem. Lika bra man tar med ett par sockor så man fyller ut dem lite om de är lite stora.
För den utan Facebook kan jag berätta att man la in en slant och kunde vinna Gilljams grillor. En slant som går till något gott oavsett om man vunnit eller ej.
Känns, inte helt oväntat, som att Bajen Challenge ger mer än vad Pierre släpper ifrån sig snåljåpen.

Får vi se om den här länken kan användas…

Gilljams guldgriller från 2013

BARA EN KAN VARA FÖRST…!Inför svensk bandys största publik någonsin (40 000 bajare) så sköt Adam Gilljam vårt Hammarby till nybyggda Friends Arenas första uppmärksammade guld. Inte nog med att Bajen vann, Adam gjorde även matchens två första mål den där underbara dagen för snart sex år sedan.Nu kan hans guldgrillor bli dina! För tio kr – som går direkt till Hammarby Bandy – så är du med i utlottningen. Storleken är 42, och givetvis ingår ett par sprillans nya skenor till grillorna.Allt du behöver göra för att delta är att swisha Hammarby bandy på 123 513 6684, ⚫️ märk kvittot med : Gilljam ⚫️ Du kan köpa valfritt antal köpta lotter (10kr/st). Sedan lägger du upp ditt swishkvitto i kommentarsfältet här nedan så kommer vi att lotta ut en lycklig vinnare på måndag 24 januari, kl 10.00.obs! swishen är frivillig.

Posted by Bajen Challenge on Tuesday, 15 January 2019