Bara Bajen kommer även i år att direktsända webbradio på olika sätt och med olika innehåll. Det går att lyssna via dator, smartphone, surfplatta eller via internetradioapparater. Mer om det nedan.

Kommande sändningar:

10 februari kl 13.55 IK Frej – Hammarby (träningsmatch)
18 februari kl 14.50 Vasalund IF – Hammarby (Svenska cupen)
25 februari kl 16.50 Hammarby – GAIS (Svenska cupen)

 

Lyssna live här:

Eller klicka här:lyssnaknapp

Vad behövs för teknik att kunna lyssna?

Fungerar inte spelaren här ovanför bör du ha en någorlunda aktuell version av någon av följande mediaspelare installerad på datorn:

VLC
Real Player
Quick Time
Winamp

Lyssnar man via en Android-telefon bör det fungera med spelaren ovan. annars behöver man förbereda sig genom ladda ner exempelvis gratisappen Xiia Live. Under sändning klickar man sedan bara på vår lyssningslänk. I iPhone och iPad behöver man också ladda ner en app, exempelvis TuneMark Radio från AppStore. Lyssningslänk och mer info finns HÄR!

Kom ihåg att tekniken vi använder gör att ljudet blir ungefär 30-45 sekunder fördröjt innan det når lyssnaren. Det innebär att när vi direktkommenterar en match blir det en något udda upplevelse att titta på matchen live på plats och samtidigt lyssna på webbradion via sin mobil…

Några begränsningar som är värda att känna till

Tekniken som används är enbart sådant som brukar kallas ”hemelektronik”. Dessutom gör ALLA inblandade detta helt utan ersättning eller någon form av kompensation. Vi gör det helt enkelt för att vi vill erbjuda er som inte kan ta er till matchen en chans att ändå följa laget vi bryr oss så mycket om. Och för att vi tycker att det är roligt!
Med de givna förutsättningarna vill vi lägga förväntningarna på en rimlig nivå. Vi ger inga garantier för att tekniken ska fungera, vi ger inga garantier för att kommenteringen ska vara perfekt.
Men vi kommer att göra vårt bästa. Vi hoppas att det duger.