Bara Bajen är kanske inte det mest orginella namnet på en blogg, men det finns en anledning till namnvalet.

Flera av oss som kommer att skriva på denna sida lärde känna varandra genom att i olika konstellationer vara med i det numera avsomnade (Svenska) FAN(s)-TV programmet ”Bara Bajen”. Till mångas besvikelse (inte minst vår egen) lades programmet ner efter drygt en säsong. Kvar blev vi stackare utan en plats att hålla till, tills nu.

Det vi tänker oss med den här sidan är att skapa en plats där etablerade OCH nya Bajenskribenter – med ett hjärta och en röst för Hammarby IF – kan komma till tals – genom att:

– bli en del av redaktionen,

– att delta på sidan som gästkrönikörer

– eller helt enkelt genom att delta i diskussionen via kommentarer och (det kommande) forumet.

Som grädde på moset gör vi vad vi kan för att locka med oss de eminenta Bajenbloggarna ”där ute”. Ensambloggandet är ett jäkla åtagande, på Bara Bajen bloggar vi kollektivt och vi tror och hoppas att det gör denna sida till en plats som klarar av att vara ”up to date” när det kommer till att hålla koll på vad som sker runt Bajen. Uttrycket ”för många kockar…” är enligt oss bara ett elakt påhitt av människor som inte har några vänner.

Redaktionen kommer knappast vara ett bestämt antal personer – utan över tid kommer vi att både växa att krympa. Sidan däremot… den hoppas vi bara kommer att växa. För att hålla koll på vilka som på olika sätt bidrar på denna sida så går ni under rubriken Om Bara Bajen.

Respons/reaktioner – all sorts feedback – är mer än välkommet.

Välkommer till Bara Bajen!

Bara Bajens Redax
info@barabajen.se