Sakta men säkert kommer presentationer att läggas till:

Johannes:

Kallas av de jag känner för Janis, vilket ibland skapar förvirring… 
Går i år in på mitt 22a år i klacken. Har ofta snokat upp olika nätverk kring Bajen och är, det erkänner jag, en informationsknarkare. Kommer kanske inte att bjuda på scoop varje dag, men några inlägg kommer säkert att väcka en del uppmärksamhet.

Är av åsikten att Bajen ska spela attraktiv fotboll. Punkt slut. Långbollar och kontringsfotboll får andra ägna sig åt.

———————-

Kent:

Startade bloggen Bondegatan sommaren 2006 för att göra det enkelt för kompisarna att hänga med i vad som händer i och kring klubben. Kommer att försöka göra samma sak här; då och då summera skeenden och händelser men är aldrig först med något. Förmedlar sällan starka åsikter utan låter helst läsaren få tycka själv.
Hänger ibland nere på Årsta IP för att se laget träna. Har ofta kamera med sig vid dessa tillfällen.

———————-

Kristof:

Söderstadiondebut 1985 mot Mjällby med en kvittering i sista minuten efter att ha legat under 0-2 i halvtid. Magiskt redan på första matchen. På senare dagar väcktes ett stort intresse i ämnet fotbollsekonomi där jag samlar mina tankar på bloggen ”den osynliga handen”.

Kommer med jämna mellanrum skriva här på Bara Bajen om tankar och observationer kring Hammarby Fotbolls ekonomi.

———————-

Patric:

Feel-good Bajare med skygglappar stora som elefantöron som fälls ner när det viner runt knutarna. Vid riktigt mörka dagar ser man mig hålögt gå omkring och maniskt mumla: “Det svänger om Bajen”. Började att skriva runt Bajen på Söderst@dion 2002, sedan årsskiftet-09 lät jag Stampen Media, likt STILLBILDsbloggarna, vara ett minne blott. Ingen gråter  över detta. Än viktigare är att detta ”projekt”. Målet är att Pernilla skriver på denna sida innan året är slut 🙂

———————-

Stefan:

Bajare sedan barnsben och bloggare – med Go Bajen Go – sedan sommaren 2007. Fortsätter mitt bloggande här på Bara Bajen baserat på statistik uppsamlad kring Hammarby Fotbolls matcher. Försöker kanske – vad det lider – bryta lite ny mark i mitt bloggande här på Bara Bajen.

———————-

Robert

Mitt första egna minne från Söderstadion är från 1973, Hammarby mötte Örebro i den tredje omgången och vann med 2-0, på den vägen är det.

Efter degraderingen 1995 startade jag pappersfanzinet Tigerrandigt. Sålde det sista numret 7 mars 1997 utanför Eriksdalshallen. Flyttade över Tigerrandigt till nätet. Hamnade på Hammarbys officiella hemsida.
Jämmer och elände vintern 2000/01. Tillsammans med LåN, Mats och Per W hoppade jag på det nystartade Svenska Fans-konceptet och hammarbydelen Söderst@dion 2001. Ett härligt gäng och ett underbart år.

Är lite av en hoppjerka, gillar att starta upp projekt, men ska inte ansvara för att dom fortlever. Legat bakom bl. a. Det Svänger Om Bajen, 2. Mats Werner och Rugga Bräckkorv; som var något av en favorit, jag intervjuade mig själv.

Ångrar? Att jag inte gav fan i internet och fortsatte med pappersfanzinet istället. Det hade varit riktigt bra nu.

———————-

…grönvita sidan upp!

…grönvita sidan upp!
Bajenbloggare sedan 2005. Allmänt erkänd som världens sämste tippare. Med dåraktig envishet övertygad om att allt alltid är medias fel. Koketterar med att bestå av flera personer (det gör han inte) som är jättehemliga. Kan skriva rätt bra, och kommer därför undan med överraskande mycket.

———————-

Tobias

Min första match såg jag i Solna 1982. 3-0 mot traktens lag. Den andra.

Mellan 2002 och 2007 hade jag en hemsida som hette Bajenfacit – namngiven av LåN förövrigt – som presenterade uppgifter runt Hammarbys fotbollsmatcher från 1915 och framåt.

Här på Bara Bajen kommer jag göra återblickar på gångna säsonger.

———————-

Thomas

Bajare på 29 år som ständigt får rysningar av ”Just Idag Är Jag Stark”, och är innehavare av Säsongskortet. På PPV. Söderstadion besöks ändå positionerad på den plats jag för stunden vill sitta/stå. Tanken att ens bua och skrika glåpord åt egna spelare och ledare får mig att må illa, och har aldrig lämnat en match innan slutsignalen.

Saknar Björn Runströms halvtids-snack så att det gör ont, och skulle ge ett par tår för att ha Tony Gustavsson samt – Skansensympatier till trots – Jens Fjellström vid min sida i soffan varje Lördag 16.00 under PL-säsong. Bloggar sedan i Mars på egna sidan DenTolfte.se