Palini
Deltagare
Antal inlägg: 103

Bra där, Johannes.

NÄR man diskuterar saker är nog minst lika viktigt som vad man diskuterar. Det finns ju en tid och plats för allt och risken är att det blir väldigt fel om tar det efter en superskön derbykross eller efter att ha fått byxorna neddragna av Östersund. Men visst bör man alltid vända på alla stenar och söka ständigt nya förbättringar.

Det känns ju väldigt bra just nu, men det finns fortfarande mycket som kan bli ännu bättre. Vi ska nog passa oss jävligt noga för att sväva iväg på några moln, men så klart ska vi njuta av ännu en derbytriumf.

Jag säger så här. Just nu gör vi jävligt mycket mål och vinner matcher. Det kan jag gott och väl leva med. Jag tycker segern igår var än mer övertygande än den i cupen, men om jag ser om båda matcherna så får jag kanske en annan uppfattning.

Jag är rätt övertygad om att Haglund måste ha haft hyfsat ont ifjol. Ser ut som en helt annan spelare i dagsläget. Grymt skönt att få lite utväxling där nu. Inte för att jag tycker att han var så värst dålig ifjol, men man hade ju hoppats på mer och det verkar det ju finnas. Bara att hoppas att den utvecklingen fortsätter…

Och visst, Khalili på bänken måste ju vara ett enormt slöseri med resurser, men samtidigt ser jag även det som att vi har tagit stora kliv vad gäller kvalitet jämfört med ifjol, att han faktiskt inte längre platsar i startelvan, precis som Måns, Linus och Kennedy.

Alla de hade det tungt ifjol, men ändå fick de väldigt mycket speltid.

Grymt skön seger, men det finns som sagt mycket kvar att jobba med, men jag tycker faktiskt att det går åt rätt håll fortfarande. Keep up the good work, tänk långsiktigt nu Bajen.