mburra
Deltagare
Antal inlägg: 5

Har lite svårt att följa din logik Kristof – på vilket sätt är det sämre för Bajen ekonomiskt att Alex tillhör klubben än att han är här på lån? De slantar som vi slipper ge en annan klubb kan vi nu delvis ge honom. Men gör det snabbt, för lån eller under kontrakt, den killen kan bli eftertraktad på marknaden om han fortsätter så här.

Angående Johannes blåslampa så finns det flera aspekter i den men en av dem är att Johannes utan tvekan är den på detta forum som är mest lik Nanne i sitt sätt att tänka. Genom att titta på och analysera spelet, utvecklingsmöjligheterna, helheten istället för att bara titta på resultat och nöja sig med det man uppnått når man förändring. Inse att alla poäng är lika viktiga, även om derbysegrarna smakar bäst för fansen.

Kaizen är något japanskt mambo-jambo som Nanne (kanske även Johannes vem vet) tror på. Japan är fyllt av spännande och konstiga beteendeteorier, alltifrån kamikaze där du är villig att offra livet till företagstänk om att ständigt vara i utveckling, alltid leta nya sätt att förbättra sig på. Når du ett högt uppställt mål ska du omedelbart sätta ett nytt, ännu högre mål. Tror att Nanne har lite av detta i sig. Samt en jäkla massa luther. Men det är en annan mer teologisk diskussion.

Och sen avslutningsvis: 6-1-1.