Ev?
Deltagare
Antal inlägg: 113

Är ändå rätt nöjd med själva insatsen. Spelar vi som vi gjort de senaste 3 (och blundar för övriga) så kan man faktiskt påstå att vi tagit ett steg framåt jämfört med förra året. Vi har isf ett spel värdigt ett habilt mittenlag.

Boo Wiklander var tydligen en klockren värvning. Torsteinbö har verkligen lyft sig, och är kanske mitt första val som ytterback plötsligt. Har inga problem att matcha samma elva för 3:e matchen i rad nu mot Peking i övermorgon.

Haglund har gjort det bra, det ger jag honom. Speglar de 3 senaste matcherna honom bättre än de 20 matcher dessförinnan, är frågan?

Peking borta, Sundsvall hemma och sedan två bortamatcher mot Örebro respektive Kalmar. 5 poäng där och vi lär fortsätta vara ett mittenlag, vilket vore fine med mig.

– –

Sommarsilly kommer bli intressant. Vi har faktiskt 3 backar som bör vara intressanta för rikare lag. Saetra lär ha en klausul, frågan är vad den ligger på? Birkir kommer ha 15 days of fame i VM, en lyckad räd där är det enda som behövs. Magyar har jobbat på riktigt bra i det tysta, kanske inte superintressant men har ett utgående kontrakt lägligt nog.
Denna sommar måste vi stärka laget och inget annat.