Abedi
Deltagare
Antal inlägg: 117

Ja, fotbollsvärlden är bra konstig. Carlos Gaete och Figge dominerar i ett AFC som krossar det mesta i S1 inför 347 åskådare. Hopf ska sno målvaktsplatsen i A-landslaget när Isaksson slutar, Erkan spelar EM och den gamla backklippan Stoor fick även han göra ett EM 2008. Petter Andersson gick tom bättre utanför än inom Bajen.

Konstigt det där, utveckling och urval liksom…att fler ”misslyckas” än lyckas, jävligt skevt.

Btw, för jävla tyst runt AEG nu för tiden. Vad vill de med Bajen? Är Chris Klein, Galaxy och Bajen klara med varandra? Fö intressant att se vilket magert utfall Jingan/Hjelmbergs scouting och värvande av talanger till Bajen fått. Förvånar mig inte om vi knyter upp Berisha, en gammal elev, till Mats i sommar. Vilket får mig att undra över ungdomsfotbollens status för seniorfotbollen. Har vi 3 olika verksamheter med 3 klassiska stuprör? En genomprofessiobell ungdomsfotboll som servar andra klubbar med talanger, en skakig scoutingverksamhet som värvar costaricaner, ghananer, Brandbergendudee etc samt en sur och envis smålänning som tillsammans med sin svensknorska kollega bygger ett Bajen som en hybrid mellan Kalmar och Brann? En hybrid som ska ge sig på att spela framtidens tysks totalfotboll med en kvalplats att utgå ifrån och med ett gäng styltiga och gamla spelare.

Rörig jävla soppa som nån får ta och reda ut. En jävla tur att Hammarby har publiken, i annat fall hade ett helt gäng skeppats iväg frpn klubben med en gång.

Avdelning prestera eller dra