Abedi
Deltagare
Antal inlägg: 117

Det var väl ganska givet att sommarens fönster skulle bli tufft även det. Kan inte vara helt enkelt att sälja in Nannes vision längre till aktuella spelare. Blir liksom svårt med trovärdigheten och snacket går garanterat i branschen och mellan spelare i olika klubbar där situationen i Bajen är allt annat än bra.

Varje spelare står sig själv närmast och vi har ju öht inget track-record alls på väldigt många år att utveckla spelare och sälja vidare dem. Vi blir tex totalt överkörda av djurgårn där och utifrån en spelares val får Bajen mkt svårt att konkurrera med spelare som vill ta det sista steget innan Europa. Vi får därför värva äldre spelare eller väldigt unga spelare. Samtidigt går både spel och resultat kräftgång och spelaromsättningen av medelmåttor fortsätter. Det här är en situation skapad av Nanne och Jingan efter 2,5 år i klubben. Det här är deras verk och det är för dåligt. Att de två talangerna Måns och Melker båda drar efter en helt misslyckad tid i Bajen när de snarare skulle växla upp säger tyvärr jävligt mkt om den undermåliga individuella utvecklingen men även om det ihåliga lagbygget.

Som Ev skriver kan vi i detta fönster främst fokusera på nåt korttidskontrakt, något lån, nån värvning till U-19/U-21 och nån hemvändare som saknar andra bud.

Det blir en kamp in på mållinjen i år också. Tippar 0-2 i halvtid på söndag för övrigt.