Bajenberndt
Deltagare
Antal inlägg: 196

Testaccio, trevligt att du är tillbaka. Tycker själv att det aldrig blir tjatigt på detta Forum. Insiktsfullt och seriöst är mitt intryck.
Håller helt med dig om Persson/Haglund som ”onda roten” till både det defensiva som offensiva spelet. Att ställa upp med dessa två mot försvarsstarka AIK verkar helt befängt. Det fanns verkligen anledning att fortsätta med Kennedy och Khalili centralt, vilka var bra mot Falkenberg. Varför inte då flytta ner Israelsson defensivt eller låtit han vila och spela Persson istället. På så sätt hade Torsteinboe haft en plats på kanten och även förstärkt den defensivt.
Det som stör mig mest är att Nanne upprepar samma misstag om och om igen. Borde också få in Wiklander som mittback nu när Saetra och Magyar är helt ur form.
Ärligt talat, Nanne verkar mest uppgiven, frustrerad och samtidigt envis i och med att han inte tar på sig något eget ansvar. Bara att ta ut Alex när vi skall göra tre mål framåt, visar både på uppgivenhet och dålig känsla för vilken position som Kahlili bör spela.