Abedi
Deltagare
Antal inlägg: 117

Som vanligt är det vid den här tiden dags att prognostisera de avslutande omgångarna av serien. 13 matcher återstår.

Första scenariot bygger på att vi spelar exakt samma resultat i kvarvarande matcher som förra året. Vi tar enligt det scenariot 10 poäng till exklusive matcherna mot öfk och jkpg södra. Räknar vi in årets matcher mot dem i scenario 1 (2 kryss) landar vi på 12 pinnar mao 32 pinnar totalt.

Scenario 2 är att kvarvarande matcher slutar exakt som första halvan i allsvenskan. Då tar vi även där 10 poäng till inkl matcherna mot jkpg södra och öfk.

Av de spelade matcherna efter serien vände har vi sedan 2015 lyckats vända trenden mot Gefle borta och Kalmar hemma. 6 poäng ist för 2 som förra året. Å andra sidan har vi endast tagit 1 poäng mot falken, gnaget och häcken där vi tog 7 förra året på de 3 fighterna. Dvs på de matcher som spelats sen serien vände har vi tagit 2 poäng färre än förra året.

Oavsett hur man än vrider och vänder på det finns det öht inget som talar för att vi inte skulle valsa runt kvalplatsen tom sista omgången.

Kommentar: Ett gigantiskt fiasko som grundlades redan under våren. Ett långt EM-uppehåll och gott om tid att förstärka truppen har mynnat ut i att demontränaren nu har gett upp sin spelidé och hoppet om framtiden helt. Vi har förutom detta tappat 2 spelare, förmodligen 3 (Rennie. Till det har vi värvat 1 forward från Sundsvall. I övrigt inte förstärkt alls förutom en rehabande Petter. Bajen har under fönstret försökt förstärka med spelare högre upp i näringskedjan vilket måste anses vara en grov felräkning. Såna spelare går inte till ett bottengäng. Besara stod och knackade på dörren men blev inte insläppt. Går till Sundsvall och köps tillbaka av oss om 3 år.

Härdsmälta

  • Det här svaret redigerades för 7 år, 6 månader sedan av Abedi.