zilver1
Deltagare
Antal inlägg: 53

Det centrala måste ju vara att Nanne inser att han har gjort samma sak två år i rad. Han har en trupp byggd för ett klassiskt Kalmarlir, förutom att det har saknats snabba forwards. Sedan har han av någon anledning drömt om att spela något annat, oklart vad. Truppen är överlag gammal, näst äldst i allsvenskan, och långsam. Antingen får han väl acceptera fakta, dvs. att vi får spela en rätt trist och cynisk fotboll. Det kanske är värt att komma ihåg att både Z och Krattan fick ju exakt samma kritik på sin tid. Men det var ju framgångsrikt 1998 och 2001.

Norrköping är intressant, de har bytt en halv laguppställning men spelar fortfarande bra. En hel del spelare som inte platsat riktigt på annat håll går där in och gör det bra. Framgång föder framgång. Ska vi gå in på en ny linje, som vi gjorde med Linderoth, krävs liksom då att vi byter ut en hel del spelare i truppen. Då krävs nog tålamod, mod och uthållighet.

Fönstret var ju inte så spännande, men jag kan också tycka att det inte är en lösning att bara rotera spelare till en rätt hög kostnad utan att lyckas sätta en konsekvent spelidé.