Palini
Deltagare
Antal inlägg: 103

Jag svarar mig själv, var tvungen att kolla upp det där.

Nio spelade matcher på gräs sen vi gick upp i allsvenskan igen. Resultatraden är föga smickrande 1-2-6. Alltså fem inspelade poäng på dessa nio matcher. Nu ska vi ta sju poäng på tre matcher? Fan tro’t, men hoppas kan man ju alltid. Själv skulle jag vara glad för fem-sex poäng i dessa tre matcher, men kanske tre-fyra är mer realistiskt?

Jo, i och med de två sumpade poängen mot Sundsvall blir paniken kvar och helt säkert vår plats i de nedre regionerna. Då kanske man kan se fram emot lite raffel i höst trots allt, spännande! Jag har varit mer än orolig för att vi skulle få spela en hel drös med matcher som gäller exakt noll och intet…

Sundsvall kommer helt klart också fastna där nere och är mitt tips för kvalplats. De var ju till och med sämre än Falkenberg och Gefle, enligt min åsikt. Maken till tandlöst lag har jag sällan sett. Noll kreativitet i det laget numera och nåt vidare försvar har de ju inte heller även om de höll nollan mot oss. Helsingborg har nog hyfsad panik nu också och lär blir kvar där nere. ÖFK och Jönköping har en helt annan stabilitet och klart lägre kravbild så de tror jag inte behöver oroa sig särskilt mycket. Djuren lär väl tyvärr kravla sig uppåt nu. De tre-fyra närmaste omgångarna blir avgörande. Få poäng där så blir den härliga paniken kvar. Kalmar… Ja, kan kanske också dras ner i skiten. Mycket hänger nog på nyförvärvens utväxling där och att deras brassar håller sig hela.