bajen-loveU4ever
Deltagare
Antal inlägg: 394

Mer fina ord från Johan.

Så här säger Johan själv:

– Den som kan sitt Hammarby vet att jag har haft en tuff familjesituation där min familj bott i Skåne större delen av min tid i klubben. Jag har kämpat och försökt få ihop det på bästa sätt och det här har varit ett jättesvårt beslut. För jag har verkligen älskat att spela i Bajen. Men nu har det kommit till en gräns där jag måste ge mer tid till min familj.

– Jag här otroligt tacksam för att jag fått äran att representera Hammarby och att dessutom fått vara med på den härliga resan att hjälpa klubben tillbaka till allsvenskan. Jag har alltid burit tröjan med en sådan stolthet.

– Jag vill tacka alla spelare och ledare som jag fått äran att lära känna under min tid här. Ett stort tack till Yvonne, Matte och Susanne som är som en extra familj på Årsta och är navet i vår träningsanläggning. Ni har varit och är fortfarande guld värda!

– Sist men absolut inte minst vill jag tacka alla fantastiska supportrar som jag har känt en sådan otrolig kärlek och värme från. Ni har stöttat mig och laget på ett oerhört sätt i både med- och motgång. Fortsätt att visa samma passion och kärlek. Det är ni som är Hammarby!