Bedon
Deltagare
Antal inlägg: 176

GU-GRILLEN!!
Inte långt kvar nu. Jag har gjort det himlans lätt för mig i år. Korvarna vet i var de kommer ifrån, eller hur? Bästa korvgubben i Sverige. Jon Randow, Korvhantverk Stockholm.

Sen så har jag en annan gammal kollega som också ha startat matfabrik. En fabrik utöver det vanliga. Där lagar han fantastisk mat på ekologiska råvaror helt utan tillsatser. Han är i uppstartsfasen och just nu satsar han på att göra goda tillbehör som sallader och såser till sommarens grillningar. Jag har provsmakat hela hans sortiment och valt ut de produkter jag tyckte var godast.

Så allt är på bana! Kom när det behagar! Tänker väl tända grillen vid 17.00 så maten står på bordet vid 18.00. Fast självklart behövs lite avsmakningsexpertis av Herr Admin.

And this special message is for Mr Barba:
There are a lot of vegan alternatives on the table this year, if you decide to change your mind and rent a helicopter!

🙂