BäS
Deltagare
Antal inlägg: 1518

En oerhört väl genomförd match av våra ”damer”, 6-1 med mersmak och då var ändå inte Örebro dåliga, men kom inte till avslut och hade ett rätt virrigt försvar.

Tältbygget var inte riktigt lika väl genomfört, av de 7 timmarna vi ”jobbade” så var 4 av dem väntan… väntan… och väntan. Lastbilen kom 9.30, ytterligare en timme senare så började vi få lite grejer att jobba med, sen blev det 1 och en halv timme väntan på spännband. Varför i helskotta de inte var med kan man fundera över. Alternativet hade varit att dra och köpa ett par om någon bara kläckt ur sig att det handlade om just spännband som saknades. Nä de skulle transporteras från Nykvarn… ja ja. I morrn får vi förhoppningsvis upp resten av dem och sen ska ”taket” på, det kan gå precis hur som helst eftersom vikterna som ska hålla skiten på plats inte heller är på plats och det är tunga as som inte kan köras runt hur som helst.
Lär bli en rad om det i morron vid den här tiden.

Ett par slarvmissar förstörde V75. Systemet blev lite för stort i fel lopp så fel kusar plockades bort. När man inte får med vinnaren på 5 resp 3 hästar så går det gärna åt helvete. Risken är stor att sista skiter sig och det beror på att jag inte spelade favoriten. Så kaffepengarna bjuckar jag på om det ens blir nåt på 5:orna. Skit