Söndagen den 27 maj är en speciell dag i Sverige. Det är då vi firar alla våra fantastiska mammor.
Har du inte kommit på någon present till din mamma ännu?
Köp en matchbiljett till dig och din mamma, eller varför inte bjuda med svärmor också. Låt dem uppleva ett historiskt derby på Tele 2 Arena, när Hammarby möter Djurgården och målet  är:
Att slå Linköpings publikrekord som är från 2008 då 9 143 åskådare kom till arenan.

Hammarbys damer har inlett Damallsvenskan 2018 med två segrar av tre möjliga och premiärmatchen mot Limhamn Bunkeflo på nya Hammarby IP var en riktig familjefest med lapp på luckan och 2 400 åskådare. Bajen leder för närvarande publikligan i Damallsvenskan och har inga planer på att det ska ändras under säsongen.

Biljettpriserna till matchen är familjeanpassade och kommer innebära ett pris för vuxen i respektive kategori, men samma pris för barn 7-16 år på alla sektioner (barn under 7 år går in gratis). I första hand kommer nedre etage att säljas men givetvis har vi förberett för att öppna övre etage om allt går enligt plan.