I dagarna blev det klart att Hammarby hockey gjort klart med tre  nya spelare inför vintern. Joakim Albertsson, Viktor Åström och Marcus Jernberg har samtliga skrivit på ett  kontrakt för Bajen.

Joakim är 23 år och har Huddinge som moderklubb. Senaste säsongen spelade han i Hanviken. Totalt har Joakim spelat över 100 seriematcher i hockeyettan. Hanviken spelade så bra i vintras att han fick möjlighet att spela i kvalserien till allsvenskan.

– Joakim är en stabil back som är bra med pucken, säger Hammarbys sportchef Benny Rönnelöw.

Viktor Åström är en stabil back, 20 år gammal och nu gör nu sin storebror Axel sällskap i A-lagstruppen. Han kommer närmast från Djurgården och Marcus Jernberg spelade förra säsongen på andra sidan jordklotet. Han representerade Idaho Icecats. Innan dess har har spelat för SK Lejon samt Timrås juniorlag.

Peter Murling
Foto: www.hammarbyhockey.se