Nu kan du lyssna på vårt webbradiomagasin Eftersnack i efterhand! I den här upplagan av programmet diskuterar vi det aktuella läget i klubben med centralfiguren för Hammarbys silly season, nämligen sportchefen Gustaf Grauers.

Panelen i övrigt bestod av Kent Granqvist, Patric Eriksson och Stefan Brundin från Bara Bajen samt Gustav Gelin från bloggen En plåtis från Bagis. Diskussionen kretsade en hel del kring spelare in och ut ur klubben men även andra aktuella frågor. Exempelvis rapporterade vi från årets första träningspass med boll som gick av stapeln just samma dag som programmet sändes. Dessutom hann vi med att prata om lite om Bajen Fans aktiviteter.

Lyssna genom att använda spelaren här nedanför – klicka bara på play-ikonen.

———————————————————————————

Bara Bajen – Eftersnack

———————————————————————————
Nedladdningslänken går bra att använda för direktuppspelning med egen mediaspelare.

Vill du prenumerera på våra sändningar via din podläsare öppnar du spelaren (exempelvis iTunes) och klistrar in följande länk där prenumerationsinställningar görs:
http://feeds.feedburner.com/BaraBajenPods
eller klicka här om du har iTunes: http://itunes.apple.com/se/podcast//id495888767

Berätta gärna vad ni tycker om programmet genom att mejla till kent@barabajen.se eller lämna era kommentarer direkt här nedanför i kommentarsfältet.

OBS! Det kan vara problem med att använda spelare på denna sida om du sitter bakom vissa brandväggar. I fall du har problem med detta så uppskattar vi om du mejlar till oss – så att vi får en uppfattning om hur vanligt problemet är.