Näst sista matchen för året på Söderstadion är avklarad. I vårt Eftersnack efter matchen mot Degerfors analyserade vi självklart vad som hände på planen och pratade med tremålsskytten Mattias Adelstam. Men vi blickade även framåt mot nästa år.

Panelen den här gången bestod av Kent Granqvist, Tony ’Bobigol’ Johansson och Gustav Gelin. Dessutom gästas vi av Elena Lövholm-Eriksson som på webbsporten.se specialbevakar Superettan. Som vanligt försåg oss Patric Eriksson med färska spelar- och tränarintervjuer!

Lyssna på programmet i efterhand genom att använda spelaren här nedanför – klicka bara på play-ikonen – eller via poddspelare.

———————————————————————————

Bara Bajen – Eftersnack

———————————————————————————

Download-länken går bra att använda för direktuppspelning med egen mediaspelare.

Programmet finns även som poddprogram i iTunes:
http://itunes.apple.com/se/podcast//id495888767

Använder du annan poddläsare kan du kopiera och klistra in följande länk där prenumerationsinställningar görs:
http://www.barabajen.se/category/barabajenpods/feed/
(fungerar även i iTunes)

För Androidtelefoner rekommenderar vi exempelvis poddläsaren Podkicker:
https://play.google.com/store/apps/details?id=ait.podka

Berätta gärna vad ni tycker om programmet genom att mejla till kent@barabajen.se eller lämna era kommentarer direkt här nedanför i kommentarsfältet.

OBS! Det kan vara problem med att använda spelare på denna sida om du sitter bakom vissa brandväggar. I fall du har problem med detta så uppskattar vi om du mejlar till oss – så att vi får en uppfattning om hur vanligt problemet är.