Som ni säkert märkt så har vi under vintern, emellanåt, haft stora problem med att BaraBajen har legat nere. Efter mycket funderande så bestämde vi oss till slut för att göra ett serverbyte – som har påverkat hur sidan uppfört sig de senaste 24 timmarna och säkert kommer fortsätta påverkas av det från och till under några dagar till.

Vi hoppas att ni står ut med det, målet är ju ett bättre BaraBajen.se

Vi kommer att allt eftersom göra tidigare material tillgängligt för er läsare.

Forumet

I och med serverbytet så har vi också bestämt oss för att vi är tvungna att byta forumlösning. Vårt gamla forum var sedan länge utdaterat och har inte kunnat uppdateras på flera år. Vi känner oss rätt säkra på att det kommer bli mycket bättre och stabilare med detta nya forum. Men fortfarande – inga krusiduller, en diskussionssida. Varken mer eller mindre.

Bytet av forumlösning gör dock att ni kommer behöva registrera om er på Bara Bajens forum. Enklast gör ni det genom klicka på ”Register” Under rubriken ”Inloggning till Bara Bajens Forum” i kolumnen till höger på sidan.

En inte helt oviktig information är att om ni använder er av samma mejladress på det nya forumet som ni hade på det gamla så kommer även er ”Bild” följa med till nya.

Gamla Forumet då?
Det kommer finnas kvar för läsning, men vi kommer inte kunna använda det för att skriva i från och med nu.

Vi hoppas att allt detta skall göra Bara Bajen bättre och stabilare!

Frågor och funderingar kan man skriva direkt i forumet (det nya 🙂 ) eller så mejlar ni till info(a)barabajen.se