Nu kan du som är medlem och/eller säsongskortsinnehavare köpa extra lösbiljetter till hemmamatcherna mot Malmö och AIK. På onsdag sker det öppna biljettsläppet till de båda matcherna. Men först och främst – se till att säkra plats till lördagens hemmamatch mot GIF Sundsvall!

 

På lördag spelar Bajen nästa hemmamatch när GIF Sundsvall kommer på besök. Mycket tyder på en publiksiffra uppemot 25 000, redan nu är det närmare 22 000 biljetter sålda.
Köp biljetter här till lördagen match!

 

Därefter återstår det endast två hemmamatcher innan sommaruppehållet och det är matcherna mot Malmö 16 maj och mot AIK  20 maj.

 

Du som är medlem i Hammarby IF FF har från och med i dag måndag möjlighet att förköpa biljetter till de båda matcherna före alla andra. Under söndagskvällen skickades det ut ett mejl med länk och förköpskod till de respektive matcherna, så kika i din inkorg för vidare information.

 

 

Länkar till förköp:

Hammarby – Malmö: http://hammarbyfotboll.ebiljett.nu/kampanj/malmopre/

Hammarby – AIK: http://hammarbyfotboll.ebiljett.nu/kampanj/aikpre/

På onsdag den 2 maj kl 13:00 är det allmänt biljettsläpp till båda matcherna, mer info att vänta om det här på hammarbyfotboll.se i dagarna.

Om du inte har fått mejlet med förköpsinformation och du är medlem i Hammarby IF FF (som du bland annat blir genom köp av säsongskort) så ber vi dig mejla biljetter@hammarbyfotboll.se så svarar vi dig så snabbt vi kan