Palini
Deltagare
Antal inlägg: 103

Visst blir det lätt så, men sett över 90 minuter var nog ändå det här ett av de största bottennappen i år. Sen har vi ju naturligtvis spelat mycket sämre i enstaka halvlekar, men knappast i hela 90 minuter. Ett rejält skadeskjutet Gefle var ju det överlägset sämsta laget vi har mött hittills i år, och att vi ändå släpper in ett mål får väl ändå tillskrivas Bajen-”förbannelsen” eller hur genomuselt vårt försvar emellanåt är.

Vet inte om vi är fullt så dåliga som tabellen visar. Det är löjligt jämnt och en trea till (Örebro) och det hade sett ut på ett helt annat sätt. I dagsläget så saknas absolut självförtroende, det syns väldigt tydligt och det är inte så konstigt med tanke på kräftgången på sistone.

Sen vet jag inte om Nanne är dålig på att släppa fram talang, eller om det helt enkelt saknas talang i det här laget eller i alla fall krafter att ta fram talang. Två hyfsat unga spelare som Måns och Melker har ju i alla fall fått väldigt mycket speltid, trots begränsad visad kvalitet i mina ögon…

  • Det här svaret redigerades för 7 år, 9 månader sedan av Palini.
  • Det här svaret redigerades för 7 år, 9 månader sedan av Palini.