Efter två jämna matcher i playoffspelet tog säsongen slut när Tranås AIF vann den avgörande matchen.
Nu blickar Hammarby Hockey fram till nästa säsong och det står klart att Tommy Latva blir A-lagets tränare även i vinter.
– Tommy har gjort ett fantastiskt bra arbete med laget under de omständigheter vi haft denna säsong. Tommy har verkligen fått ihop gruppen och jobbat för att få ut max av alla spelare. Vi tog oss till kval i år igen efter en brokig säsong vilket är otroligt bra säger sportchef Benny Rönnelöw till Hammarby Hockey hemsida.

Sebastian Andersson var Hammarbys förstemålvakt i vintras och visade upp en fin form och stabilitet mellan stolparna.  I fortsättningsserien hade han fina 93,64 i räddningsprocent.
Nu är det klart att Sebastian fortsätter att spela i Hammarby även kommande säsong.

Just nu upplever Sebastian ett annat äventyr. Han spelar hockey på andra sidan jordklotet, närmare bestämt i Adelaide Adrenaline i Australien.
Serien avslutas den 18 augusti och om laget går till final spelas den matchen 3 september , så Sebastian hinner komma tillbaka i god till Hammarbys premiär.

Hammarbys sportchef Benny Rönnelöw kommenterar:
– Sebbe har fått möjligheten till ett äventyr, vilket vi tycker är jätteroligt. Vi tror att det kommer göra honom till en ännu bättre målvakt. Vi vet att Sebbe vill spela hockey som proffs, nu får han möjligheten att känna på det livet.

Det är klart att Jonathan Tärnblom spe lar i Hammarby i vinter och det blir hans femte säsong i klubben. Totalt har han spelat 123 matcher för grön-vit.Även Simon Pousette och Marcus Carlsson

Flera spelare lämnar laget. Anton Molnar, Johannes Yucel, Jesper Ruda, Jacob Lager, Joel Thoren letar efter nya klubbadresser.

 

Peter Murling

Foto: Hammarby Hockey hemsida